Treceți la conținutul principal

Rucsacul Chloe cadoul perfect

Permiteți-mi să încep cu câteva întrebări:
- Cum arată pentru voi cadoul perfect?
- De ce este important să găsim cadoul perfect?
- Cât trebuie să căutăm pentru a fi mulțumiți de alegerea noastră?

Nu știu pentru voi, dar eu sunt foarte atentă la ceea ce aleg pentru a dărui. Zâmbetul de pe chip, fericirea din privirea celui sărbătorit când primește cadoul e mulțumirea mea cea mai mare. E drept că în ultimul timp e tot mai greu să găsești cadoul ideal, dar nu imposibil.

Foarte mult timp am cumpărat o ramă foto simplă în care puneam o poză care ne amintea de un moment fericit din viața noastră, a mea și a celui sărbătorit.
Mi se părea cel mai simplu și cel mai de suflet.
Timpul acela a trecut, poate pentru că eu m-am schimbat, poate pentru că am fost nevoită să-mi schimb viața.
Știți vorba: nevoia te învață!
Ei, cam așa și cu mine. Am învățat să fac cumpărături, să mă bucur de ele, să dau cu cardul, cum îmi place mie să glumesc și să mă gândesc de fiecare dată cât de amuzantă e situația: m-a călcat în picioare, dar am reușit să mă ridic și să devin femeia puternică care sunt astăzi. Așa că doamnelor să nu credeți niciodată când vă spune cineva că fără el nu puteți trăi, că fără el nu reușiți să vă descurcați. Vă puteți descurca chiar foarte bine și o să fiți mândre de fiecare pas pe care-l faceți, pentru că fiecare reușită e a voastră.

Mă pun pe tocuri și la shopping cu mine!
Oooo, da!
Încep să am pretenții după doi ani. Sunt tot mai mofturoasă, adică să ne înțelegem învăț să cumpăr ce îmi place, dar în același timp produse de calitate.
Calitatea produsului a devenit esențială pentru că un lucru pe care-l achiziționez trebuie să mă facă fericită.
Fericirea, bat-o vina!
Fericirea e importantă în viața noastră a tuturor.
Uneori dacă nu o găsim la cei din jurul nostru o căutăm în cadoul perfect pe care să ni-l oferim.
Și căutăm, căutăm până când zâmbetul nostru nu mai încape pe față ci se răspândește în mintea și inima noastră și scufundă propria ființă într-o stare de exaltare supremă.

Suntem oameni și căutăm să atingem fericirea în fiecare moment din viața noastră, fericirea să devină cumva palpabilă. Uneori avem timp și ni-l petrecem în magazine văzând, încercând, căutând febrili, uitând de noi și dând cu cardul.
Altădată suntem în lipsă de timp și atunci căutăm, normal varianta cea mai ușoară shopping on-line.

Ei, trebuie să vă spun că m-am perfecționat și aici. Nu mai sunt o novice.
Caut însă de o vreme firmele românești cu produse făcute aici în țară.
Știu, știu nu vă miră!
La cât vorbesc despre țara mea minunată cu oameni harnici, pricepuți la toate, e normal să fie așa.
Folosesc tehnologia cu folos pentru a găsi cadoul perfect pentru mine, de cele mai multe ori, dar de data aceasta pentru fiica mea, pentru că ziua ei de naștere "bate la ușă".
Și ca să înțelegeți mai bine revin la prima mea întrebare: Cum arată pentru voi cadoul perfect?
Nu știu, dar știu că pentru mine trebuie să fie ceva ce își dorește din tot sufletul fiica mea. Aflu prima dată dorința apoi caut, caut folosind tehnologia aceasta care mă ajută atât de mult, deși știți voi...e amară!

Caut de câteva zile și trecând de la un site la altul am găsit Alesa.ro
Prima dată am căutat rucsacul perfect, cel pe care și-l dorește așa de mult.
L-am găsit. E superb din piele, verde-turcoise culoarea preferată a fiicei mele. Prețul corect, zic eu.
Apoi, curiozitatea mea care în ultima vreme e tot mai puternică m-a făcut să cercetez mai atent acest site. Am citit cu atenție tot. Felul în care fac comanda, cum plătesc și cum pot returna produsul. Am citit recenzile. Cuvinte de laudă din partea cumpărătorilor. Mi-a plăcut sau mai degrabă am fost impresionată de faptul că după ce faci comanda un operator te sună pentru confirmare și atunci poți specifica culoarea care ți-o dorești la geantă, sau...Și mai fain, cum îmi place mie să spun, poți să trimiți o poză cu ce vrei să se potrivească geanta ta, eventual o pereche de pantofi cu toc cui. Vei fi sfătuită ce culoare se potrivește. Asta da! Doar la gențile românești, pentru că ele se fac aici și atunci din gama de culori pe care le au pe stoc, eu, cumpărătorul, pot să-mi aleg culoarea.
Încă un lucru care mi-a plăcut: totul explicat foarte bine. E plăcut să navighezi pe acest site și să descoperi ce îți place sau ce îți trebuie.

Vedeți?
În urmă cu doi ani cumpăram și atât, acum sunt atentă la detalii și îmi fac temele.(râd așa din toată inima). Dacă doresc să dăruiesc cadoul perfect atunci trebuie să fiu eu mulțumită de ceea ce cumpăr. Și trebuie să vă spun că de câte ori găsesc ceva care este făcut în țara mea minunată, de oameni harnici, care au o pasiune și cred în ea, atunci sunt mândră. Cumpăr cu plăcere și duc vorba mai departe. Pentru că pasiunea poate fi un stil de viață! 

Și încă ceva...

Cumpărăturile cu stil sunt ingredientul perfect pentru un zâmbet pe chipul meu.
Eu am găsit rucsacul Chloe, care e perfect pentru fiica mea pe  https://www.alesa.ro/p/rucsacul-casual-din-pielechloe. Dar pe https://www.alesa.ro/  am găsit și o geantă...sau mai multe!
Cum să mă opresc când văd atâtea lucruri frumoase?
Spuneți voi doamnelor!
Fericire, fericire...
Shopping!

Revenind la realitate mă întreb dacă acest cadou o să fie ideal pentru domnișoara mea. Îmi înșir în gând toate argumentele, pro și contra, dar primează ceva care mă face să am zâmbetul până la urechi.
Vă șoptesc și vouă ca să râdeți împreună cu mine:
Când o să se plictisească de rucsac, că e adolescentă și e normal, cine credeți că o să fie fericita posesoare a lui? EU! Normal.

Pentru voi,
  cu zâmbetul pe buze,
             T.A

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Atelierul unui pictor

M i-am prins flori în păr și privesc spre voi cu zâmbet larg pe chip. Cuvintele pot să te facă fericit. Iar fericirea aceasta nu are seamăn. M -am întrebat mereu ce aș face dacă aș ajunge în atelierul unui pictor. Ce mi-aș dori să văd? Tablourile! ziceți voi, râzând. Poate, vă răspund eu, gânditoate. Poate. Dar nu cred că ar fi prima opțiune. Cred că mi-aș dori să văd culorile. S ă observ fiecare culoare în parte. Să văd cum le combină, cum le amestecă, cum le presară pe pânză. Uneori nu finalitatea e importantă ci munca aceea făcută pas cu pas. Transpunerea în lucru, ideile care-ți curg în mâni, în degete... Culori care se întrepătrund în mii de idei, în imagini care-ți deschid sufletul în visare. Culori care te înseninează și-ți luminează mintea și inima. Culori care te întristează și-ți redau omenia din tine. Culori care te duc de fapt la sentimente, trăiri, stări. F elul în care lucreză artistul mi-ar plăcea să-l văd acolo în atelier. Omul din spatele pânzei, omu

Lumea văzută prin ochii mei

Mi-am pus ochelarii pe nas și am deschis ochii să văd mai bine! Poate, mi-am zis în gând, poate o să văd frumusețea din lumea aceasta. Și am deschis ochii cât de mult am putut. Am privit cu atenție în jurul meu... Viața, viața e o înșiruire de evenimente frumoase, triste, amuzante, dramatice. Evenimente care te marchează, care te schimbă, care te maturizează... Lumea pe care o văd eu nu este perfectă! Lumea pe care o văd eu este complicată! Aș vrea să pot schimba ceva. Aș vrea să pot mângâia cu degetele mele fiecare moment din viața mea și să îl fac mai frumos, mai bun sau mai spectaculos. Dar nu se poate! Nici unul dintre noi nu-și poate schimba destinul. Putem însă să facem lucruri mărunte, care să ne facă să ne simțim fericiți. Îmi aduc aminte de un film, cred că November se numea,  în care personajul principal încerca să trăiască la maxim fiecare clipă pentru că știa că mai are foarte puțin de trăit. De multe ori m-am gândit cum ar fi să știi că zilele tale sunt numărat

sunt tristă...

Sunt tristă...atât de tristă. Poate din cauza aceasta nu am mai scris...pentru că simt tristețea așa de acut, pentru că am un sentiment că...e ceva nespus... Dar...nouă ne e dor de tine! o să spuneți voi, de veselia ta, de optimismul tău. Da...știu. Mă străduiesc să zâmbesc, mă străduiesc... Vedeți voi, lucrez mult ( s-a terminat perioada de concediu!) și sunt așa de obosită încât nu mai scriu...Dar deseori o fac intenționat, sincer. Pentru că tristețea e așa de mare încât sunt sigură că va transcede cuvintele mele, că se va prelinge spre voi și inevitabil sufletul vostru o să devină...trist. Vedeți? Simțiți? Suntem aici, șoptiți voi...și vrem să preluăm tristețea ta. Poate te ajutăm, poate te facem să zâmbești. Ce zici? Încerci? șoptiți voi zâmbindu-mi senin. Of! ce bine e! Dar nu e drept să vă dau tristețea...Ea e acolo în sufletul meu. Nu pot să vă spun motivul, e prea dureros de transpus în cuvinte, încerc doar să o ascund, să nu o văd nici măcar eu! Dar mai am ceva, care