Treceți la conținutul principal

Rucsacul Chloe cadoul perfect

Permiteți-mi să încep cu câteva întrebări:
- Cum arată pentru voi cadoul perfect?
- De ce este important să găsim cadoul perfect?
- Cât trebuie să căutăm pentru a fi mulțumiți de alegerea noastră?

Nu știu pentru voi, dar eu sunt foarte atentă la ceea ce aleg pentru a dărui. Zâmbetul de pe chip, fericirea din privirea celui sărbătorit când primește cadoul e mulțumirea mea cea mai mare. E drept că în ultimul timp e tot mai greu să găsești cadoul ideal, dar nu imposibil.

Foarte mult timp am cumpărat o ramă foto simplă în care puneam o poză care ne amintea de un moment fericit din viața noastră, a mea și a celui sărbătorit.
Mi se părea cel mai simplu și cel mai de suflet.
Timpul acela a trecut, poate pentru că eu m-am schimbat, poate pentru că am fost nevoită să-mi schimb viața.
Știți vorba: nevoia te învață!
Ei, cam așa și cu mine. Am învățat să fac cumpărături, să mă bucur de ele, să dau cu cardul, cum îmi place mie să glumesc și să mă gândesc de fiecare dată cât de amuzantă e situația: m-a călcat în picioare, dar am reușit să mă ridic și să devin femeia puternică care sunt astăzi. Așa că doamnelor să nu credeți niciodată când vă spune cineva că fără el nu puteți trăi, că fără el nu reușiți să vă descurcați. Vă puteți descurca chiar foarte bine și o să fiți mândre de fiecare pas pe care-l faceți, pentru că fiecare reușită e a voastră.

Mă pun pe tocuri și la shopping cu mine!
Oooo, da!
Încep să am pretenții după doi ani. Sunt tot mai mofturoasă, adică să ne înțelegem învăț să cumpăr ce îmi place, dar în același timp produse de calitate.
Calitatea produsului a devenit esențială pentru că un lucru pe care-l achiziționez trebuie să mă facă fericită.
Fericirea, bat-o vina!
Fericirea e importantă în viața noastră a tuturor.
Uneori dacă nu o găsim la cei din jurul nostru o căutăm în cadoul perfect pe care să ni-l oferim.
Și căutăm, căutăm până când zâmbetul nostru nu mai încape pe față ci se răspândește în mintea și inima noastră și scufundă propria ființă într-o stare de exaltare supremă.

Suntem oameni și căutăm să atingem fericirea în fiecare moment din viața noastră, fericirea să devină cumva palpabilă. Uneori avem timp și ni-l petrecem în magazine văzând, încercând, căutând febrili, uitând de noi și dând cu cardul.
Altădată suntem în lipsă de timp și atunci căutăm, normal varianta cea mai ușoară shopping on-line.

Ei, trebuie să vă spun că m-am perfecționat și aici. Nu mai sunt o novice.
Caut însă de o vreme firmele românești cu produse făcute aici în țară.
Știu, știu nu vă miră!
La cât vorbesc despre țara mea minunată cu oameni harnici, pricepuți la toate, e normal să fie așa.
Folosesc tehnologia cu folos pentru a găsi cadoul perfect pentru mine, de cele mai multe ori, dar de data aceasta pentru fiica mea, pentru că ziua ei de naștere "bate la ușă".
Și ca să înțelegeți mai bine revin la prima mea întrebare: Cum arată pentru voi cadoul perfect?
Nu știu, dar știu că pentru mine trebuie să fie ceva ce își dorește din tot sufletul fiica mea. Aflu prima dată dorința apoi caut, caut folosind tehnologia aceasta care mă ajută atât de mult, deși știți voi...e amară!

Caut de câteva zile și trecând de la un site la altul am găsit Alesa.ro
Prima dată am căutat rucsacul perfect, cel pe care și-l dorește așa de mult.
L-am găsit. E superb din piele, verde-turcoise culoarea preferată a fiicei mele. Prețul corect, zic eu.
Apoi, curiozitatea mea care în ultima vreme e tot mai puternică m-a făcut să cercetez mai atent acest site. Am citit cu atenție tot. Felul în care fac comanda, cum plătesc și cum pot returna produsul. Am citit recenzile. Cuvinte de laudă din partea cumpărătorilor. Mi-a plăcut sau mai degrabă am fost impresionată de faptul că după ce faci comanda un operator te sună pentru confirmare și atunci poți specifica culoarea care ți-o dorești la geantă, sau...Și mai fain, cum îmi place mie să spun, poți să trimiți o poză cu ce vrei să se potrivească geanta ta, eventual o pereche de pantofi cu toc cui. Vei fi sfătuită ce culoare se potrivește. Asta da! Doar la gențile românești, pentru că ele se fac aici și atunci din gama de culori pe care le au pe stoc, eu, cumpărătorul, pot să-mi aleg culoarea.
Încă un lucru care mi-a plăcut: totul explicat foarte bine. E plăcut să navighezi pe acest site și să descoperi ce îți place sau ce îți trebuie.

Vedeți?
În urmă cu doi ani cumpăram și atât, acum sunt atentă la detalii și îmi fac temele.(râd așa din toată inima). Dacă doresc să dăruiesc cadoul perfect atunci trebuie să fiu eu mulțumită de ceea ce cumpăr. Și trebuie să vă spun că de câte ori găsesc ceva care este făcut în țara mea minunată, de oameni harnici, care au o pasiune și cred în ea, atunci sunt mândră. Cumpăr cu plăcere și duc vorba mai departe. Pentru că pasiunea poate fi un stil de viață! 

Și încă ceva...

Cumpărăturile cu stil sunt ingredientul perfect pentru un zâmbet pe chipul meu.
Eu am găsit rucsacul Chloe, care e perfect pentru fiica mea pe  https://www.alesa.ro/p/rucsacul-casual-din-pielechloe. Dar pe https://www.alesa.ro/  am găsit și o geantă...sau mai multe!
Cum să mă opresc când văd atâtea lucruri frumoase?
Spuneți voi doamnelor!
Fericire, fericire...
Shopping!

Revenind la realitate mă întreb dacă acest cadou o să fie ideal pentru domnișoara mea. Îmi înșir în gând toate argumentele, pro și contra, dar primează ceva care mă face să am zâmbetul până la urechi.
Vă șoptesc și vouă ca să râdeți împreună cu mine:
Când o să se plictisească de rucsac, că e adolescentă și e normal, cine credeți că o să fie fericita posesoare a lui? EU! Normal.

Pentru voi,
  cu zâmbetul pe buze,
             T.A

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dacă aș fi...

Mi-am prins flori în păr și privesc spre voi amuzată.Da, da...știu. O să mă întrebați ce găsesc de râs într-un timp al încercărilor. Spre surprinderea mea, mai sunt zile în care zâmbetul revine așa de nicăieri. Pur și simplu.
Am lipsit o perioadă destul de lungă, dar asta e pentru că încă nu reușesc să-mi partajez programul în așa fel încât să am timp de lucru- timp de scris - timp liber- timp de studiu. Și ele se îmbină așa de haotic, încât la final de săptămână îmi spun: „Of, iarăși ai uitat de blog!”
Un alt aspect important este faptul că înainte de pandemia...( aici sunt câteva cuvinte pe care voi nu trebuie să le auziți😃) a sta în fața ecranului și a scrie pe tastatură era o adevărată relaxare, o plăcere nevinovată, dacă vreți voi, iar acum, de când cu situația aceasta „minunată” deabea aștept să închid calculatorul și să nu mai văd ecranul.  Munca online din punctul meu de vedere este cea mai neinspirată muncă.  Adică, să ne înțelegem, pentru angajator este nemaipomenit, deoarece oa…

Reconectare la umanitate

Mi-am prins flori în păr și privesc spre voi cu zâmbet.Viața este cu bune și rele, important este să avem încredere în noi și să ne „ridicăm” de fiecare dată de jos și să o luăm de la început. Trăim cu trecutul în suflet, trebuie să ne împăcăm cu el într-un final, dar acesta nu trebuie să ne definească.  Noi suntem ceea ce suntem, nu ceea ce cred alții despre noi sau ce vor alții de la noi.
În ultimele luni viața noastră, a tuturor, s-a schimbat total.  Virusul acesta ne-a „furat” liniștea. Toți ne-am văzut obligați să luăm o pauză de la realitatea personală. Spre surprinderea mea majoritatea populației a acceptat foarte ușor toate măsurile.  Zic eu, că toți am dat dovadă de responsabilitate. Mă întreb tot mai mult dacă sacrificiul pe care l-am făcut toți este apreciat și a contat? Oare? Mi-aș dori să văd mai multă încredere și speranță, calm și responsabilitate, pentru că acestea se transmit. Întotdeauna, chiar întotdeauna ele pleacă de „sus” în „jos”. Eu sunt...„jos”, voi? Și nu simt calmul…

Scrisoare pentru prietenii mei...

Scrisoare pentru prietenul meu și pentru prietena mea

Copil uimit, cu ochii mari, cu privirea debusolată, cu durere și întristare în sufletul și inima mea...
Așa mă simt. Așa sunt.
Sunt proastă câteodată. Chiar de chiar. Îmi pare rău, tare rău. Sincer. Doar acum mi-am dat seama că v-ați simțit nedreptățiți. Aveți dreptate, chiar aveți.

Draga mea prietenă și dragul meu prieten,
Voi doi nu vă cunoașteți, nici măcar nu știți de existența celuilalt, eu sunt doar un punct comun.
In urmă cu două săptămâni v-am pus aceeași întrebare. Nu mi-ati răspuns, dar mi-ati promis că o să o faceți. Ați fost sinceri...doar că mie mi se pare că timpul se termină. Mi-am dorit atât de mult acel răspuns încât...am fost dezamăgită.
Nu de voi sunt dezamăgită, departe de mine gândul, nu!
Dezamăgită de mine, de dorința imensă de a știi că voi sunteți bine, sunteți fericiți, că viața voastră e una liniștită...Asta mi-am dorit să aud de la voi.
De ce? o să mă întrebați.
Păi pentru că indiferent ce credeți voi...s…